Blue Integrator – en pålitlig integrationsmotor

Blue Integrator är en integrationsmotor som företaget Connect Comanies äger och utvecklar.

Connect Companies har använt sig av BlueIntegrator.com sedan 2012. Sedan 2015 äger de Blue Integrator och sedan dess har de utvecklat och förbättrat integrationsmotorn.

Många företag idag har problem med att hantera sina olika system och mycket tid och manuellt arbete går åt för att få ihop flödet i företaget. Men tänk om man istället skulle kunna koppla ihop alla system så att de kunde utväxla information och automatisera arbetet. Det är här Blue Integrator kommer in i bilden.

Genom Blue Integrator kan man koppla ihop olika informationskällor på ett enkelt och flexibelt sätt. Genom integrationsmotorn kan de olika systemen kommunicera med varandra utan någon manuell hantering.

Connect Companies är numera experter på Blue Integrator och kan visa de bästa lösningarna för hur företag kan göra lyckade integrationer på ett enkelt och smart sätt.

Blue Integrator är idag ett verktyg som är spritt över hela världen. Läs mer på deras hemsida för att se om bluintegrator.com är den lösning som ditt företag behöver.