Är du ny på jakt och friluftsliv? Då vet jag vart du ska

Du ska ju givetvis till Jägarliv som är den perfekta e-handeln för dig som både är ny och gammal på att leva friluftsliv. Här kan du hitta allt för ett lyckat fiske, jaktkläder för alla tillfällen men framförallt snygga och bra både tillbehör och kläder till ett aktivt liv. Jag vet inte hur mycket du är insatt i brunchen men det kan ibland vara svårt att hitta plagg som passar aktiviteten, men här behöver du inte vara orolig. Här finns allt!

Jägarliv blir det självklara valet

När jag började med friluftsliv på 80-talet tillsammans med några kompisar så skulle vi åka till Åre och både fiska och vandra. Då fanns inte så mycket att egentligen behöva utrustning till, men det är nu i efterhand som man verkligen insett att det finns mycket bra grejer att få användning av. Det är bra att ha rejäla byxor som tål slitage, som kan bli smutsiga men som framförallt kan hålla värmen. Jag vet inte hur mycket jag använt mina friluftsbyxor från Jägarliv, men dem är verkligen mina absoluta favoriter.

Fisketuren där på 80-talet var blöt och faktiskt ganska jobbig, det blev många millimeter regn när vi skulle ut och vi fick aldrig tid att riktigt torka till. Numera hade jag inte ens behövt fundera på regn då jag har rejäla regnkläder från Jägarliv som både håller värmen men också bort fukt och vatten oavsett om den kommer inifrån eller utifrån. Jag blir dessutom så himla imponerad varje gång jag får komplimanger för mina snygga kläder som jag har till vardags, som också kommer från jägarliv men har ett mer ledigt utseende. Jag är så himla glad över att jag hittat mitt självklara val när det gäller jakt och friluftsliv! J