Vattentäta kängor för barn

Igår var jag i en affär och provade vattentäta kängor för barn, vilket inte är en helt lätt uppgift. Min dotter har ett sjuhelsickes humör och att försöka prova flera kängor på ett besök visade sig vara stört omöjligt. Hon tyckte det var mycket roligare att själv få springa runt och ta på varenda sko hon hittade, som inte var stövlar eller kängor. Det var sandaler och finskor som var mest attraktivt, det som vi absolut inte egentligen skulle prova den här gången. Det slutade med att jag fick gå därifrån utan att ha köpt ett enda par skor.

Kängor på nätet

Istället för att bråka mer med Linn beslöt jag mig för att åka hem och kika vad som fanns på nätet istället. Jag vet att det är svårt att handla skor och kängor på nätet men fördelen är att jag slipper ha med mig mitt barn i en affär. Särskilt då det visar sig stört omöjligt att ens prova mer än ett par skor. Men jag får ju ända säga att det är en fördel också att handla på nätet. Dels kan jag sitta i lugn och ro hemma utan skrikigt barn jämte mig, sedan kan jag också jämför alla priser när jag googlar. På vissa ställen i onlinebutikerna har dom också beskrivningar vilket gör att jag kan läsa mig till vad det är för kvalitet på kängorna, detta kan vara svårt i butik då många av biträdena inte ens vet något om skon.

Vattentäta kängor online

Efter att ha suttit i nästan en timme på nätet och jämfört priser och kvalitet, sorterat bort och lagt till kängor så hade jag hittat ett par vattentäta kängor som jag hoppas kommer att passa riktigt bra. Det är alltid svårt med passformen på en ett mindre barn då dom inte alltid själva säger om det är för stort eller för litet. Men nu blev det till slut ett par röda jättesöta kängor som jag hoppas att Linn kommer att älska, och jag får dom redan om ett par dagar.